Семинар службених лица ФС Београда

7. марта 2019.

Организација фудбалских судија Београда је 24. фебруара и 03. марта 2019. године одржала редован семинар за судије Зонске и Прве београдске лиге.

Семинар је отворио генерални секретар ФС Београд Мирослав Стојановић. Семинар се састојао из УЕФА РАП програма и анализа ситуација са утакмица Зонске лиге Београда.

УЕФА РАП едукацију судијама је презентовао Здравко Јокић. Након УЕФА РАП предавања судије су имале видео тест. Затим су судије са Дејаном Филиповићем анализирале ситуације са утакмица Зонске лиге Београда. Трећег марта судије су биле изложене физичком тестирању у СЦ. ФС Београда на Ади циганлији.

Трећег марта одржан је и семинар за делегате свих београдских лига. Семинар је такође отворио генерални секретар ФС Београд Мирослав Стојановић.

УЕФА РАП едукацију делегатима је презентовао председник КУС-а Милан Крстић, након чега су делегати инструктори-посматрачи по први пут били тестирани видео тестом. Док су делегати инструктори-посматрачи радили видео тест, делегати спортски радници су радили тест теоретске провере који се састојио од 20 питања из Правила фудбалски игре и Пропозиција ФС Београда. Након саопштавања резултата семинара делегати инструктори-посматрачи су имали предавање које је држао председник ОФСБ Дејан Филиповић (анализа ситуација и писање извештаја посматрача).