Подсетник за све чланове ОФСБ

8. марта 2021.

Извештаји са утакмица које се играју викендом предају се најкасније до уторка до 12 часова. Извештаји са утакмица које се играју радним данима најкасније морају да се доставе канцеларији ОФС ФС Београд наредног радног дана до 15 часова. Ако је на утакмици избио било какав инцидент судија и делегат морају да предају извештај први следећи радни дан до 12 часова.

Обзиром да све више клубова исплату службених лица врше путем текућих рачуна, судије су дужне да обавесте канцеларију ОФС ФС Београд чим добију потвдрду о уплати.

Чланарина са утакмица се уплаћује на текући рачун 310-218342-34. Свраха уплате је: чланарина са утакмице…

Делегирање судија за млађе категорије излазиће најкасније средом на сајт фудбалског савеза Београда и судијске организације.

Откази за делегирање млађих категорија се шаљу путем мејла на organizacijasudija@fsb.org.rs најкасније УТОРКОМ ДО 16 часова. Када шаљете отказ обавезно навести разлог.

Уколико се деси да се неком судији поклопило или случајно је делегиран а отказао је мора најкасније до четвртка до 14 часова да пошаље мејл са бројем утакмице и разлогом што отказује. Откази за утакмице које су се неком поклопиле или су спречени да иду на утакмице је петком од 12 часова у просторијама ФС Београда. Приоритет ће имати судије које се појаве на отказу.

Као што знате Српска лига, Зонска лига и прве лиге млађих категорија су од ове године под Комет системом. Закључавање утакмица мора да буде најкасније до 45 минута по завршетку утакмице. Уплатнице са првих тимова се шаљу путем мејла  а са млађих категорија морају да се доносе лично до савеза.

Ако имате било какав проблем на утакмици млађих категорија одмах зовете комесара за суђење Славка Мишића на 066/8387-017.