Подсетник за све чланове ОФС ФС Београд

28. септембра 2018.

Извештаји са утакмица које се играју викендом предају се најкасније до уторка до 12 часова. Извештаји са утакмица које се играју радним данима најкасније морају да се доставе канцеларији ОФС ФС Београд наредног радног дана до 15 часова.

Обзиром да све више клубова исплату службених лица врше путем текућих рачуна, судије су дужне да обавесте канцеларију ОФС ФС Београд чим добију потвдрду о уплати.

Чланарина са утакмица се уплаћује на текући рачун 310-218342-34. Свраха уплате је: чланарина са утакмице…

На Секретаријату ОФС ФС Београда донета је одлука да све судије које отказује утакмице на Лигама млађих категорија морају да пошаљу и оправдање из ког разлога отказује утакмице (потврда са посла, лекарско оправдање, потврда са факултета уколико судија има испит…). Отказивање утакмица на лигама млађих категорија је најкасније до среде, до 10 часова.

Судије са утакмица Лиге млађих категорија су дужне да се по завршетку утакмице телефонским или смс путем (такмичари, лига, резултат) јаве Анокић Петру на 066/8387-200.

Све судије које врше дужност судије на утакмицама претпетлића ФСБ дужне су да најкасније до уторка до 12 часова предају извештај  извештај са претпетлића.