Камп перспективних судија

8. октобра 2019.

У организацији Фудбалског савеза Београда и Организације фудбалских судија Београда, а према плану и програму рада организације судија за 2019. годину у Крагујевцу је у току Камп за перспективне судије. Камп траје од 07.10. до 10.10.2019.године.

Камп је почео Радним састанком (договор око реализација Кампа), након чега су судије са тренером одрадиле тренинг (футинг). У поподневним часовима судијама је психолог одржала предавање и психо тест. После психо теста судијама се обратио председник ФС Београда Илија Петковић, генерални секретар ФС Београда Мирослав Стојановић и председник ОФСБ Дејан Филиповић. У вечерњим часовима првог дана судије су наставиле са радом са председником ОФСБ-а, Дејаном Филиповићем који се огледао у групној аналази ситуација (интерактиван рад) као и Циљу и значају Кампа.

Другог дана судијама је психолог одржала предавања о бонтону, након чега су имале тренинг и практичан рад на терену на којој су предавачи били Ристић Милован, Стојковић Урош и Михајловић Милан. У поподневним часовима Стојковић Урош и Михајловић Милан су са судијама обрадили тему офсајд и улога помоћног судије – значај и дужности. У вечерњим часовима судија се обратио ФИФА судија помоћник Милован Ристић где им је презентовао предавање о Тренинзима фудбалских судија.