Информација за све чланове ОФСБ

18. марта 2019.

Извештаји са утакмица које се играју викендом предају се најкасније до уторка до 12 часова. Извештаји са утакмица које се играју радним данима најкасније морају да се доставе канцеларији ОФС ФС Београд наредног радног дана до 15 часова.

С обзиром да све више клубова исплату службених лица врше путем текућих рачуна, судије и делегати су дужни да своје податке и своје текуће рачуне (обавезно сви морају да имају отворен текући рачун)  доставе домаћину-организатору. Службена лица су дужна да обавесте канцеларију ОФСБ чим  добију потвдрду о уплати (путем мејла или телефонским путем).

Чланарина са утакмица се уплаћује на текући рачун 310-218342-34. Сврха уплате је: чланарина са утакмице…

На Секретаријату ОФСБ донета је одлука да све судије које отказује утакмице на Лигама млађих категорија морају да пошаљу и оправдање из ког разлога отказује утакмице (потврда са посла, лекарско оправдање, потврда са факултета уколико судија има испит…). Отказивање утакмица на лигама млађих категорија је најкасније до среде, до 10 часова.

Судије са утакмица Лиге млађих категорија су дужне да се по завршетку утакмице телефонским или смс путем (такмичари, лига, резултат) јаве Анокић Петру на 066/8387-200.

Све судије које врше дужност судије на утакмицама претпетлића ФСБ дужне су да најкасније до уторка до 12 часова предају извештај  извештај са претпетлића.