Акција Фудбалског савеза Београда

1. априла 2020.

Поштовани чланови Организације судија Фудбалског савеза Београда.

У складу са мерама и препорукама Владе Републике Србије и одлукама градског штаба које се предузимају на територији града Београда у борби против ширења вируса ЦОВИД 19, неопходно је ангажовање свих који могу дати свој лични допринос у овом тешком тренутку за наш град и државу.

Сходно томе позивамо чланове Организације судија Фудбалског савеза Београда да, кроз волонтерски рад, пруже помоћ нашим најстаријим суграђанима.

Верујемо да ће се и овога пута, као и увек у ранијим тешким ситуацијама, одазвати наши чланови. Зато ФСБ позива и обраћа се свим фудбалерима и фудбалеркама, судијама, тренерима, спортским фудбалским радницима и свима онима који воле фудбал, који препознају овај тренутрак, а могу и желе да као волонтери помогну и дају свој допринос у борби са злом које се зове ЦОВИД 19, да се одмах јаве на телефон 066/8387008 (Бранислава Клемењак) где ће се пријавити за ову акцију и добити детаљније информације о ангажовању волонтера.

У нади да ће спорт још једном доказати, да нас с правом сматрају поносом Србије и Београда, очекујемо велики оџив у овом деликатном моменту за све нас.