Обавештење ОФСБ

19. августа 2021.

Као што знате од ове године користи се КОМЕТ систем за све лиге осим за Међуопштинске и општинске лиге (Барајево и Гроцка). Утакмица мора да се закључи у КОМЕТУ најкасније до 45 минута по завршетку утакмице.

Чланарина са утакмица се уплаћује на текући рачун 310-218342-34. Сврха уплате је: чланарина са утакмице и мора се навести утакмица и лига. Уплатницу са утакмице најкасније 48 часова од одигравања морате прикачити на профилу утакмице, у документима.

Делегирање судија за млађе категорије излазиће најкасније средом и поред мејла које ћете добијати аутоматски (Комет), утакмице које имате за наредно коло имаћете и на свом профилу. Неопходно је да се улогујете на свој налог путем апликације (Comet app) или на сајт https://comet.fss.rs/

Документа са утакмице (када немате делегата) и уплатницу најкасније 48 часова по завршетку утакмице морате прикачити на профилу утакмице, документи. Документа не можете прикачити путем апликације већ само преко адресе https://comet.fss.rs/.

Обзиром да све више клубова исплату службених лица врше путем текућих рачуна, судије су дужне да обавесте канцеларију ОФС ФС Београд чим добију потвдрду о уплати. Уколико уплата није извршена до уторка до 12 часова, путем мејла сте дужни да обавестите канцеларију ОФСБ.

Откази за делегирање млађих категорија се шаљу путем мејла на organizacijasudija@fsb.org.rs најкасније УТОРКОМ ДО 16 часова. Када шаљете отказ обавезно навести разлог.

Све судије које касне са отказом или закључавањем утакмице биће санксионисани.

Уколико се деси да се неком судији поклопило или случајно је делегиран а отказао је мора најкасније до четвртка до 14 часова да пошаље мејл са лигом и која утакмица је у питању као и разлогом што отказује исту. Откази за утакмице које су се неком поклопиле или су спречени да иду на утакмице ће бити петком. Судије које се налазе на вишим листама (Зона, Прва и Међуопштинска лига Београда) неће морати да долазе до канцеларије петком, већ је довољно да петком до 10 часова пошаљу мејл и наведу када су слободни (на Комету ће видети делегирање након отказа). Судије млађих категорија које су слободне за викенд или један дан викенда долазе на отказ који ће се делити петком од 12 часова у просторијама ФС Београда. Приоритет ће имати судије које се појаве на отказу.

Ако имате било какав проблем на утакмици млађих категорија одмах зовете комесара за суђење Крстић Марка 063/258064 или Буровац Бранислава 066/8387041.